Karin Tooren is de dirigent, die Popkoor Eigenwijs laat klinken zoals het moet. Wie ook onder haar leiding wil zingen, is welkom.
Karin Tooren is de dirigent, die Popkoor Eigenwijs laat klinken zoals het moet. Wie ook onder haar leiding wil zingen, is welkom. (Foto: )

Popkoor Eigenwijs heeft plek voor verse aanwas

OSS - Popkoor Eigenwijs houdt maandag 23 september bij wijkcentrum de Meteoor een inloopavond voor mensen die het meerstemmig zingen van popsongs wat meer van dichtbij willen mee maken. Noten lezen is geen vereiste vaardigheid.

Wat men volgens Eigenwijs wel nodig heeft, is belangstelling voor popmuziek en de wens om zelf ook deel uit te maken van zo'n geheel. Eigenwijs repeteert iedere maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Meteoor aan de Oude Litherweg onder leiding van Karin Tooren. Het koor omschrijft haar als een zeer bevlogen dirigente, die in staat is om het koor te laten klinken zoals het zou moeten.

Eens in de maand komt Jeffrey Wammes het koor muzikaal op de piano ondersteunen. Mocht er onder de lezers nog iemand zijn die piano speelt en dit ook wel zou willen doen,dan kan zij of hij zich ook melden bij het secretariaat. Het koor bestaat uit enthousiaste mensen tussen de 20 en 70 jaar die de popmuziek een warm hart toe dragen. Meer informatie is te vinden op de website van Popkoor Eigenwijs.

Meer berichten