De Sleutel over naar Uitgeverij Talvi

OSS - De Persgroep, waarvan deze titel onderdeel is, heeft besloten om per 1 oktober samen te gaan werken met Uitgeverij Talvi. De laatste uitgave van De Sleutel verschijnt woensdag 25 september. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via Weekblad Regio Oss beschikbaar. Met ingang van dezelfde datum gaan beide partijen een samenwerkingsverband aan. Aangevraagde advertenties bij de Persgroep worden voortaan door Talvi geplaatst in deze uitgave. Met onder meer Brabants Dagblad, Bd.nl, Weekblad Regio Oss en andere digitale advertentiemogelijkheden is er altijd een goed alternatief.

Jan van Dun, algemeen directeur local media van de Persgroep: "De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde problemen. Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan- huiskranten. Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals AD.nl of indebuurt.nl."

Erhard Soeterbroek, directeur uitgeverij Talvi: "Wij zijn overtuigd van de kracht van huis-aan-huis bladen. We zien de krant ook de komende jaren als dé manier om de inwoners van het lokale nieuws in de regio Oss te voorzien. Met deze mooie samenwerking gaan wij met heel veel vertrouwen de toekomst in."

Meer berichten