Foto: Inge Kotterman

Café Toffee maakt er een einde aan

  Cultuur

OSS - Theo van de Veerdonk en Carlie Gielis van Café Toffee houden ermee mee op. Zij sluiten 30 juni de deuren van hun café aan het Heschepad in Oss. Die gaan nog één keer open; op zaterdag 10 en zondag 11 juni tijdens het eindfeest Toffestival.

Van de Veerdonk en Gielis hebben zoveel mogelijk muzikanten benaderd die eens in Toffee gespeeld hebben met de vraag een muzikale bijdrage te leveren aan het Toffestival. Zo'n 45 muzikanten zijn op die uitnodiging ingegaan om nog één keer in Café Toffee te spelen. Ze spelen de liedjes uit Theo's en Carlie's favoriete playlist van Toffee.

Het Toffestival brengt op beide dagen vier bandformaties terug naar Café Toffee. "Iedereen wil graag nog één keer spelen in Toffee, voor Theo als bedankje voor al die gezellige jaren, maar ook om afscheid te nemen natuurlijk", laat het tweetal weten.

Het Toffestival begint zaterdag 10 juni om 19.00 uur bij Café Toffee aan het Heschepad 14. De tweede dag van het festival, zondag 11 juni, is voor akoestische muziek. Dan openen om 16,00 uur de deuren van Toffee voor de allerlaatste keer.

Meer berichten