Wiesje Peels maakte dit jaar de fotoserie Fluxum voor de kunstroute in het buitengebied van de gemeente Oss.
Wiesje Peels maakte dit jaar de fotoserie Fluxum voor de kunstroute in het buitengebied van de gemeente Oss.

Win meet & greet met kunstenaar Wiesje Peels

  Cultuur

Oss - Kunst aan de Maas houdt zondag 25 september een meet & greet met Wiesje Peels die dit jaar een fotoserie maakte voor de kunstroute in het buitengebied van de gemeente Oss. Een exclusieve tour in de Maasmeandertrein langs de kunstwerken, onder het genot van hapjes en drankjes uit de streek.

De tour start om 14.00 uur met ontvangst bij Terras Effe Zitte in Megen, met koffie en iets lekkers. Daarna begint de tocht, inclusief kennismaking met Wiesje Peels en haar fotowerken die vertellen over de rivier, het landschap en de identiteit van het gebied. Ook een bezoek aan het kunstwerk Maasbaken van Herman Coppus dat deze zomer een permanente plek kreeg in Oijen. De tocht wordt afgesloten met een hapje en drankje bij de Bierbrouwerij, waarna terug getoerd wordt naar het startpunt. Rond 16.00 uur wordt de middag afgesloten.

Deelname aan de meet & greet kost 10 euro. Aanmelden kan bij de Bierbrouwerij, mail info@speciaalbierbrouwerij.nl of bel (0412) 492217.

Winactie

Kans maken op twee vrijkaartjes? Doe dan mee aan de winactie. Laat je inspireren door het gebied en plaats vóór zaterdag 10 september jouw impressie – foto, gedicht, verhaal, tekening – op de Facebookpagina van Kunst aan de Maas. De vier beste inzendingen worden beloond met twee vrijkaartjes. Geen Facebook? Mail je impressie dan naar de wim.hoezen@maasmeanders.nl. De winnaars worden uiterlijk woensdag 14 september bekendgemaakt op de Facebookpagina.

Meer berichten