Foto: Wouter Jansen

Aurora Ontmoet... Eric Vloeimans

  Cultuur

Heesch - Aurora Con Brio ontmoet… trompettist Eric Vloeimans. Zaterdag 1 juli in cultureel centrum de Pas in Heesch. Tijdens dit concert, onder leiding van Jesse van Lankveld, gaat het opleidingsorkest Aurora Con Brio van Fanfare Aurora Heesch diverse muzikale ontmoetingen aan met trompettist Eric Vloeimans, accordeonist Tom van Aarle en zangeres Lisa Kézér.

Met niemand minder dan toptrompettist Eric Vloeimans gaat Aurora Con Brio de uitdaging aan om een topconcert neer te zetten. Deze man heeft een indrukwekkend cv en speelde al eens voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima en won in 2016 de muziekprijs van het Prins Bernhardfonds. Met Eric hebben we een topartiest in hart en nieren binnengehaald.

Eric Vloeimans verzorgt ’s middags een masterclass. Trompet- en bugelspelers van diverse verenigingen uit de regio hebben zich hiervoor aangemeld en zij zullen ’s avonds tijdens het concert acte de présence geven.

Aurora Con Brio ontmoet… Accordeonist Tom van Aarle
Benieuwd naar hoe een accordeon in combinatie met een fanfare-orkest klinkt? Kom dan zeker naar dit concert. Aurora Con Brio gaat de ontmoeting met accordeonist Tom aan. Tijdens de huwelijksinzegening van Koning Alexander en Koningin Maxima zat iedereen die op die dag voor de tv zat het ontroerende moment waarop Adios Nonino werd gespeeld door Karel Kraayenhof. Op 1 juli kunt u live van dit nummer genieten! Tom van Aarle bespeelt de bandeneon en hij wordt daarbij begeleid door Con Brio. Wedden dat het opnieuw ontroert?

Aurora Con Brio ontmoet… Zangeres Lisa Kézér
Deze talentvolle zangeres zong in het achtergrondkoor van Karin bloemen, is een ‘upcoming’ artieste. Na de eerste noten zal zij de harten van het publiek veroveren met haar prachtige stem.

Kom genieten van een spectaculaire avond met artiesten van de hoogste rang. Een muzikale avond voor zowel jong als oud. Aurora ontmoet diverse topartiesten die een indruk bij u achter zullen laten. Een avondje puur genieten. Graag tot ziens bij Aurora con Brio ontmoet. Kaarten zijn te bestellen via de website van Cultureel Centrum De Pas.

Meer berichten