Logo desleuteloss.nl


De 17-jarige Aylinn Verhoeven won de talentenwedstrijd 'Guts & Glory' en mag daarom zingen in een grote productie bij De Lievekamp.
De 17-jarige Aylinn Verhoeven won de talentenwedstrijd 'Guts & Glory' en mag daarom zingen in een grote productie bij De Lievekamp.

Lokaal talent zingt met Jeans bij De Lievekamp

  Cultuur

OSS - De 17-jarige Aylinn Verhoeven won in mei de talentenwedstrijd 'Guts & Glory'. Eén van de prijzen is een gastoptreden bij een professionele theatervoorstelling. De uit Heesch afkomstige zangeres verzilverd zaterdagavond 18 november die prijs tijdens de theatershow van Jeans in Theater De Lievekamp.

In overleg met het gezelschap verzorgt Aylinn in het gedeelte voor de pauze een gastoptreden. Zij krijgt daarbij professionele ondersteuning van de gehele Jeans Company. Dat gezelschap komt zaterdag 18 november met de spectaculaire zang- en dansshow 'Brand New Day' naar De Lievekamp. Acht solisten nemen het publiek deze avond mee op een denkbeeldige reis vol prachtige ballads, ontroerende duetten en energieke (pop)songs. Alle nummers zijn voorzien van een goed verzorgde choreografie en bijbehorende kleding. De livemuziek van de Jeansband maakt het geheel compleet.

Toegangskaarten
Brand New Day' door de Jeans Company wordt zaterdag 18 november in de Grote Zaal van De Lievekamp in Oss gespeeld. De voorstelling begint om 20.15 uur. Toegangskaarten zijn à 33,75 euro voor de eerste rang en 28 euro voor de tweede rang te koop via de Theaterkassa (0412 648922) of 24 uur per dag via de website van De Lievekamp.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox