Logo desleuteloss.nl


Dinotra heeft een bedrijf dat zich bezig houdt met social media en organiseert de kunstbeurs 250 ArtSale bij @Paulus aan de Oude Litherweg 2. De man die, figuurlijk en letterlijk, achter haar staat is haar vriend Floris van Hintum, een van de kunstenaars die in de oude kerk werkt.
Dinotra heeft een bedrijf dat zich bezig houdt met social media en organiseert de kunstbeurs 250 ArtSale bij @Paulus aan de Oude Litherweg 2. De man die, figuurlijk en letterlijk, achter haar staat is haar vriend Floris van Hintum, een van de kunstenaars die in de oude kerk werkt.

Betaalbare kunst te koop bij @Paulus

  Cultuur

OSS - "Twee avonden lang kunnen bezoekers in de Pauluskerk kunstwerken kopen voor maximaal 250 euro per stuk." Dinotra Heymans vertelt over 250 ArtSale, een verkoopexpositie die ze samen met Frank Jansen in de Paulus organiseert. "Er doen in ieder geval dertig kunstenaars mee uit Oss en omgeving maar dat aantal kan nog stijgen. Er is een gevarieerd aanbod en bezoekers zijn welkom op donderdag 30 november en vrijdag 1 december 's avonds van 19.00 tot 22.00 uur."

Dinotra is heel enthousiast over het idee achter 250 ArtSale: "Zo vlak voor Sinterklaas en Kerst zijn veel mensen op zoek naar originele cadeaus. Een schilderij of beeld kan dan precies zijn wat je zoekt om iemand mee te verrassen." Ze vertelt hoe ze hier in de Paulus is beland: "Mijn vriend Floris van Hintum heeft in de Paulus een atelier. Dat heeft hij overgenomen van zijn vorig jaar overleden vader Frans. De sfeer hier is geweldig. Allemaal jonge, innovatieve bedrijven en ateliers met inspirerende kunstenaars. En eigenaar Frank Jansen die steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Hij kwam met het idee van een verkoopexpositie, dat sprak me heel erg aan en Frank vroeg mij de organisatie samen met hem op te pakken."

Twitter, Facebook en vloggen
Als eigenaar van het bedrijf Social Media Rescue legt Dinotra zich toe op een optimaal gebruik van de diverse sociale media, zoals Facebook. "Boeiend is om te zien hoe Twitter en Facebook steeds belangrijker worden, net als vloggen. Het is heel belangrijk om die middelen zakelijk correct te gebruiken. Op onze facebookpagina @Paulus Oss vind je alles over 250 ArtSale. Primeur is dat actrice Gerda Havertong de eerste avond komt optreden. Als je je aanmeldt via Facebook maak je kans op een meet&greet met Gerda. Je mag dan mee naar haar woonplaats om haar op te halen met een privéchauffeur en onderweg kun je alle vragen stellen die je wilt."

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december van 19.00 uur tot 22.00 uur is er koffie, thee en een welkomstdrankje voor de bezoekers. Er zijn optredens van DJ Bram van Radio Feelgood en DJ Hinno. En er is een loterij: je maakt als bezoeker kans op een kunstwerk: een lamp van Kunstenmaker Henk (van den Berg) en een schilderij van Annet Teunissen.

Speciaal voor deze gelegenheid komen er permanente wandrekken in de Paulus, waaraan schilderijen worden opgehangen. En er staan tafels om de driedimensionale kunst te exposeren en Dinotra is beide avonden gastvrouw. Ze besluit met een oproep: "We hebben al een heel divers aanbod aan kunstwerken, maar als er kunstenaars zijn die zich nog willen aanmelden, kan dat via dinotra@paulus-oss.nl

Meer berichten
Shopbox