De MillStreetband.
De MillStreetband.

'Alle registers gaan helemaal open'

  Cultuur

"Iedereen die in een fantastische sfeer wil gaan genieten van goede muziek van een band die keihard de gezelligste is, moet zaterdag 29 oktober vrij gaan maken in de agenda." Dat is de boodschap van De MillStreetband die onder de noemer MillStreet Event 2016deze avond aangrijpt om samen met gastartiesten vanaf 20.00 uur 't Hart van Oijen op zijn kop te zetten. Alle registers gaan open, zo is de belofte.

Oijen - Eigenlijk behoeft de MillStreetband nauwelijks reclame. De coverband is al decennia lang een bekende naam in de muziekscene en heeft van oudsher een hele schare fans. Voor die trouwe aanhang werd jarenlang een fandag georganiseerd. Een muzikale happening die op enig moment uit de agenda verdween.
Onder een andere noemer en voor iedereen die niet vies is van een goed stukje muziek en een leuke avond gaat de band, samen met gastoptredens van collega's, onder de noemer MillStreet Event 2016, op zaterdag 29 oktober een muzikale happening neerzetten met alle denkbare toeters en bellen.
Leadzanger Marc van Demen, leadzangeres Lizzy Kreeftmeijer, bassist Roland Franken, toetsenist Luuk Arndts, gitarist Mark Ruijs en drummer Mike Fransen zijn er, as we speak, nog heel druk mee maar: "Het wordt echt een te gekke avond", aldus frontman Van Demen. Hij vervolgt: "We zijn al maanden bezig met de voorbereidingen, maar verklappen niet alles. Het enige wat we erover kwijt willen is dat er hele leuke en verrassende dingen op de (muziek)rol staan."
Naast de MillStreetband verlenen onder andere de professionele drive in show Disco Vision, dansstudio Remix en samba percussieband Dale Caña hun medewerking. "het wordt een avond met hits van nu, gezellige dingen van vroeger waarbij kwaliteit, maar zeker ook gezelligheid en sfeer met hoofdletters geschreven wordt", aldus van Demen. Dan: "Alle registers gaan helemaal open."


Kaartjes zijn á 8,50 euro online te reserveren via info@millstreetband.nl. Aan de kassa kosten kaarten 10 euro.

Meer berichten