Het nieuwe theaterprogramma van Theater de Pas staat vanaf 27 april ook op de website www.de-pas.nl.
Het nieuwe theaterprogramma van Theater de Pas staat vanaf 27 april ook op de website www.de-pas.nl.

Nieuwe brochure van Theater de Pas

  Cultuur

HEESCH - De nieuwe seizoensbrochure van Theater de Pas wordt in het weekend van 28 en 29 april huis-aan-huis bezorgd in de regio Bernheze-Oss. In de programmabrochure staat het afwisselende programma met bekende namen uit de Nederlandse theater- en muziekwereld aangevuld met jong talent. Een programma ook met extra aandacht voor regionale artiesten.

Theater de Pas biedt de inwoners van Heesch, Bernheze en ruime omgeving een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod van professionele theatervoorstellingen. Van een avondje ontspannen lachen of luidkeels meezingen met je guilty pleasure tot geraakt worden door mooie woorden of een moment van verwondering en inspiratie. Hoe men de voorstellingen ook beleeft; door de ruim tweehonderd (gratis!) parkeerplaatsen voor de deur en ons gezellige theatercafé zijn bezoekers verzekerd van een ontspannen avondje uit.

De kaartverkoop start op vrijdag 27 april. Kaartjes zijn te bestellen via de website van de Pas om verzekerd te zijn van een plaatsje bij de favoriete voorstelling. Wie de seizoensbrochure niet ontvangt kan een exemplaar ophalen bij de Pas of bellen naar 0412-451634.

Meer berichten