Herman van Veen exposeert op de beurs een collectie schildrijen en geeft een optreden op zaterdagavond. Foto Pim Ras
Herman van Veen exposeert op de beurs een collectie schildrijen en geeft een optreden op zaterdagavond. Foto Pim Ras (Foto: Pim Ras)

Gratis naar Kunstbeurs van Noord-Brabant in Lithoijen

  Cultuur

LITHOIJEN - Wilt u gratis naar de Kunstbeurs van Noord-Brabant in Lithoijen? Doe mee en maak kans op gratis toegangskaarten.

Met een aanbod van een paar duizend kunstwerken geëxposeerd in en rond galerie Sous-Terre komt het publiek ogen tekort. Een deel van de werken is te bezichtigen in het immense beeldenpark van ruim 32.000 vierkante meter.

Dit jaar staat de kunstbeurs in het teken van de stichting Roses for Children. Deze stichting vraagt aandacht voor kinderen die het kind zijn niet kunnen of konden beleven. Als medeoprichter van de stichting zet Herman van Veen zich belangeloos in om het gedachtegoed en het goede doel bekendheid te geven.

Optreden
In dit verband wordt ook een collectie schilderijen van Herman van Veen geëxposeerd. De helft van de verkoopopbrengsten van zijn schilderijen gaat naar de stichting. Ook geeft Herman van Veen op zaterdag avond een speciaal optreden. Daarvoor zijn kaarten te koop. Kijk hiervoor op de website van Kunstbeurs van Noord-Brabant.

Lezers van Stadsblad Den Bosch kunnen via info@kunstbeursvannoordbrabant.nl een gratis kaart opvragen onder vermelding van: lezersactie Persgroep (op=op).

De beurs wordt gehouden op 23 en 24 juni op het terrein van Galerie Sous-Terre aan de Batterijstraat 23a in Lithoijen.

Meer berichten