Martijn Hillenius.
Martijn Hillenius.

Martijn Hillenius bij Nesterlé

  Cultuur

Martijn Hillenius met 'De man in bonus'.

Het gaat goed met Martijn, vindt hij. En als je zelf vindt dat het goed met je gaat, vinden anderen dat meestal ook. Dan zal het wel waar zijn...

In 'De man in bonus' zoekt Martijn het geheim van de voorspoed. Met hilarische muzikale acts, rake typeringen en scherpe overdenkingen neemt hij u mee op zijn zoektocht. Natuurlijk: om tot het positieve te komen moet soms ook het negatieve worden ondergaan. Maar uiteindelijk zult u in de plus eindigen. Dat is beloofd.

Het betreft het derde soloprogramma van Martijn Hillenius. Naast zijn cabaretvoorstellingen werkt Martijn onder meer voor Het Klokhuis, Spijkers met Koppen en Kanniewaarzijn!, was hij in een hoofdrol te zien in de met drie Gouden Kalveren bekroonde film Aanmodderfakker en maakt hij deel uit van zangformatie Stanley en de Menzo's.

Martijn Hillenius' grootste kracht is een gezicht van elastiek, waarmee hij in totaal verschillende personages schiet. Hij tapt uit veel vaatjes, en laat personages en losse flodders aan het slot slim terugkomen.

Vrijdag 9 december 2016 in cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode. Aanvang 20.15 uur.

Kaartjes à €12,50 verkrijgbaar via www.nesterle.nl

Meer berichten