Abba Fever brengt zaterdag 15 september een ode aan de Zweedse popgroep in Theater de Pas. Kaarten zijn te koop via www.de-pas.nl.
Abba Fever brengt zaterdag 15 september een ode aan de Zweedse popgroep in Theater de Pas. Kaarten zijn te koop via www.de-pas.nl. (Foto: )

Dancing queens verzamelen bij De Pas

  Cultuur

HEESCH - De grote zaal van De Pas wordt zaterdag 15 september omgebouwd tot een waar danspaleis. Alle ABBA-fans kunnen dan meezingen en dansen op de overbekende hits van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny. Vertolkt door de beste ABBA-tribute band van Europa: ABBA Fever.

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. Een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis, met wereldhits die 40 jaar later nog steeds immens populair zijn. Met een kleine 10 jaar podiumervaring heeft ABBA Fever net zoveel routine in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van ABBA Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 9-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland.

ABBA Fever speelt op zaterdag 15 september in De Pas. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten à 21 euro zijn te reserveren via de website van Theater De Pas.

Verder in De Pas
Bij Filmhuis de Pas draait maandag 17 en dinsdag 18 september de film 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'; een donker en komisch drama. Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter laat Mildred drie reclameborden plaatsen bij haar dorp. De boodschappen zijn gericht aan politiehoofd, William Willoughby. Winnaar van onder andere twee Oscars. Kaarten kan men vanaf een half uur voor aanvang kopen bij de kassa of reserveren via 0412-451634 of info@de-pas.nl.

Meer berichten