90-jarige Internos sluit het jubileumjaar met 'dubbel' af

  Cultuur

OSS - Toneelvereniging Internos bestaat dit jaar 90 jaar. Dat jubileumjaar wordt afgesloten met twee voorstellingen in Theater De Lievekamp.

De toneelvereniging leidt de afsluiting donderdag 4 oktober om 20.15 uur in met de voorstelling 'Brabants Bont'. Die voorstelling, geschreven en geregisseerd door Rob van Vliet gaat over vier vrijgezelle vriendinnen die beginnen aan een nieuwe fase in hun leven. Het stel begint de B&B 'Brabants Bont', ondanks het ontbrekende vertrouwen van hun kinderen. Bezwijken de dames voor de druk van hun kinderen of gaan ze voor de liefde en zal Brabants Bont ter ziele gaan? Kaarten zijn à 14 euro te koop via Theater De Lievekamp.

Alice in Wonderland
De tweede voorstelling waarmee Internos haar jubileumjaar afsluit is de familievoorstelling Alice in Wonderland (4+). In de Marag Zaal speelt Internos met muziek, dans, zang en spel een bewerking van het bekende sprookje van Alice die achter een wit konijn een hol in springt. Daar maakt Alice spannende, grappige en bijzondere avonturen mee. De zaal van Theater Marag wordt omgedoopt tot een sprookjeslandschap. De voorstelling speelt vrijdag 5 oktober om 19.00 uur en zaterdag 6 oktober om 13.30 en om 16.00 uur. Kaarten zijn à 7,50 euro te koop via Theater De Lievekamp.

Meer berichten