Foto: Bob Bronshoff

Paul de Munniks prachtige liedjes bij De Pas

  Cultuur

HEESCH - Paul de Munnik komt vrijdag 23 november met zijn tweede soloprogramma 'Goed Jaar' naar Theater de Pas. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige soloalbum bezorgt de Munnik zijn bezoekers een avond intiem, verhalend en vooral muzikaal theater.

Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen. In deze voorstelling beantwoordt Paul vragen als: Wat ligt er achter de volgende hoek? Neem ik genoegen met wie ik werd, of kijk ik wat er nog meer te worden valt? Ben ik nu eindelijk eens de meneer, die men mij steeds vaker noemt?

Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting, dichtbij mensen te spelen. Deze voorstelling speelt Paul samen met Wouter Planteijdt, een van de beste gitaristen van Nederland, dus u bent er zeker van dat u muzikaal niets tekort komt.

Meer berichten