Logo desleuteloss.nl


Op zaterdag 16 juni 2018 rennen er weer sportievelingen over de Maasdijk tijdens hardloopwedstrijd De Maasdijk. Foto: HR Fotografie
Op zaterdag 16 juni 2018 rennen er weer sportievelingen over de Maasdijk tijdens hardloopwedstrijd De Maasdijk. Foto: HR Fotografie

Kick-off loopt alvast Maasdijk 2018 vooruit

  Sport

MEGEN - De organisatie van hardloopwedstrijd De Maasdijk houdt donderdag 2 november een startbijeenkomst om potentiële deelnemers te vertellen over noviteiten en te luisteren naar ideeën van betrokkenen en 'uit de zaal'. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur bij gemeenschapshuis Acropolis in Megen.

Het bestuur van de stichting en partners hebben de handen ineengeslagen om het grootste sportevenement van Oss in een nieuw jasje te steken. De datum is inmiddels bekend gemaakt, 16 juni 2018. Dat betekent dat de wedstrijden voor het eerst op zaterdag plaats gaan vinden, op één dag met de Maasmeander Wandeling.

Feedback gewenst
Verder zijn er meer opvallende wijzigingen die de organisatie tijdens de kick-off wil delen. Onder leiding van dagvoorzitter en presentator Arjo Kraak informeert zij over de nieuwe parcoursen, over de plannen meer kernen bij het evenement te betrekken en hoe de organisatie denkt er een unieke dag van te maken. Diverse betrokkenen wordt gevraagd naar hun ideeën bij de vernieuwde aanpak, ook vragen en reacties uit de zaal is welkom.

De kick-off van hardloopwedstrijd De Maasdijk is donderdag 2 november van 19.30 tot 21.30 uur bij Acropolis aan de Broeder Everardusplein 1 in Megen. Voor goede logistiek stelt de organisatie het op prijs dat bezoekers zich van te voren aanmelden via info@demaasdijk-events.nl.

Meer berichten
Shopbox