Alle sportieve vrouwen met een racefiets kunnen aansluiten bij één van de damesgroepen van TWC De Voorsprong.
Alle sportieve vrouwen met een racefiets kunnen aansluiten bij één van de damesgroepen van TWC De Voorsprong.

Toerwielertocht met Ladies Ride in Heesch

  Sport

HEESCH - Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch houdt zondag 8 april haar jaarlijkse voorjaarsklassieker Toch(t) Effe Weg voor wielertoeristen. Het parcours is grotendeels vernieuwd en voert over landelijke wegen door de Meierij met halverwege de route een pauzeplaats. De route is volledig uitgepijld. De afstand is naar keuze 75 of 100 km.

TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club zes fietsgroepen waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.

Wie met de Toch(t) Effe Weg wil meefietsen kan zich tussen 07.30 en 09.00 uur inschrijven bij de startlocatie Café 't Tunneke aan 't Dorp 148 in Heesch. NTFU-leden kunnen met hun pas inschrijven via 'scan en go'. NTFU-leden betalen 3 euro, niet leden betalen 4 euro om mee te fietsen.

De Ladies Ride start om 09.00 uur start de Ladies Ride; alle sportieve vrouwen met een racefiets kunnen aansluiten bij één van de damesgroepen van TWC De Voorsprong voor een groepstocht over het parcours van de 75 kilometer. Afhankelijk van het aantal dames worden er verschillende snelheidsgroepen gevormd. Meer info staat op de website www.twcdevoorsprong.nl.

Meer berichten