Osse bluf bij recreatief pokertoernooi

  Sport

OSS - De Pokeren.nl Poker Series strijkt zondag 15 april neer in de spiegelzaal Vivaldi. Iedereen vanaf 16 jaar of ouder kan zich inschrijven voor dit recreatieve pokertoernooi, van beginnende thuispokeraars tot doorgewinterde pokerfaces.

Dat een potje poker niet altijd om geld hoeft te gaan, laat de Poker Series van Pokeren.nl nu al ruim drie jaar zien. Het pokerkampioenschap trekt zo'n honderd spelers per toernooi, die in voorrondes door het hele land zich kunnen plaatsen voor de halve en uiteindelijk grote finale.

Ook dit jaar gaat Poker Series op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Dit jaar zijn er zo'n vijftig voorrondes, die uitmonden in drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich inschrijven via de website van Pokeren.nl.

Wie een beetje basiskennis heeft van de pokerregels kan meedoen met de Poker Series. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die zelf ook meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels.

De Osse voorronde van de Poker Series begint zondag 15 april om 16.00 in de spiegelzaal van Vivaldi aan de Molenstraat 81 in Oss. Instromen kan tot 17.30 uur en rond 21.30 is het toernooi weer afgelopen. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich voor dit toernooi inschrijven.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al 20.000 euro en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim 15.000 euro tijdens de Utrecht Poker Series van Holland Casino.

Meer berichten