Foto: CliniClowns

Slag voor een lach bij TV De Broekhoek

  Sport

HEESCH - Tennisvereniging De Broekhoek in Heesch houdt vrijdag 29 juni het CliniClowns Eendagstennistoernooi, een damesdubbeltoernooi dat geld inzamelt voor Stichting Cliniclowns.

Tennis staat centraal in het 'toernooi met een missie' zoals TV De Broekhoek het sportevenement noemt. Maar in en rondom de feestelijk versierde kantine is het een feestje, voor de tennissers én voor de supporters. Voor hen zijn er broodjes, gebak en drankjes en heel veel leuke potjes tennis. Als afsluiting van het toernooi is er een loterij met prijzen. Allemaal voor één goed doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting CliniClowns.

Geweldige bijdrage
TV De Broekhoek heeft in voorgaande jaren al veel bijdrages kunnen schenken aan de CliniClowns. Dankzij alle sponsoren, de fanatieke deelnemers en de vrijwilligers die tijdens dit sportieve toernooi hun beste beentje voor hebben gezet. De tennisclub wil dat dit jaar graag overtreffen en hoopt daarom op zoveel mogelijk deelnemende tennisvrouwen.

Inschrijven kan tot en met zondag 17 juni via de inschrijfwebsite www.toernooi.nl. Alle dames kunnen zich inschrijven, ook als ze niet aangesloten zijn bij een tennisvereniging. Voor wie geen tennispartner heeft, regelt de organisatie er een. Wie vragen heeft kan die kwijt via de mail: cliniclowns@tvdebroekhoek.nl of via de telefoon bij Ilse op 06-38895752.

Meer informatie is ook te vinden op de website van de tennisvereniging in Heesch.

Meer berichten