Foto:

Toerwielertocht door Meierij met Ladies Ride

  Sport

HEESCH - Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch houdt zondag 7 april haar jaarlijkse voorjaarsklassieker Toch(t) Effe Weg voor wielertoeristen. Het parcours voert over landelijke wegen door de Meierij met halverwege een pauzeplaats. De route is volledig uitgepijld over een afstand van 75 of 100 kilometer.

Inschrijven voor de Toch(t) Effe Weg kan tussen 07.30 en 09.00 uur bij startlocatie Café 't Tunneke aan 't Dorp 148 in Heesch. NTFU-leden kunnen met hun pas inschrijven via 'scan en go'. Zij betalen 3 euro, voor niet-leden kost deelname 4 euro.

Om 09.00 uur start de Ladies Ride; alle sportieve vrouwen met een racefiets kunnen aansluiten bij één van de damesgroepen van TWC De Voorsprong voor een groepstocht over het parcours van de 75 kilometer. Afhankelijk van het aantal dames worden er verschillende snelheidsgroepen gevormd.

TWC De Voorsprong is een toerwielerclub die iedereen met een racefiets de mogelijkheid biedt om in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club acht fietsgroepen waaronder twee damesgroepen.

Meer berichten