Logo desleuteloss.nl


Kermisattracties draaien komend weekeinde week in Lithoijen en Haren. Bijgaande foto werd vorige week gemaakt tijdens de Osse kermis.
Kermisattracties draaien komend weekeinde week in Lithoijen en Haren. Bijgaande foto werd vorige week gemaakt tijdens de Osse kermis. (Foto: Rene van Sijes)

Beste kleurder gaat gratis naar de kermis

  Toerisme

OSS - De kleinste kermisliefhebbers van 3 tot en met 12 jaar kunnen dit jaar meedoen met een kleurwedstrijd. Wie de allermooiste tekening bij Osje inlevert, mag van vrijdag 18 augustus tot en met woensdag 23 augustus gratis naar de kermis.

De kleurplaat is vanaf deze week te halen bij Albert Heijn Burchtplein en Sterrebos en in de hal van het gemeentehuis in Oss. De plaat is ook te downloaden via de website van Kermis Oss en de Facebookpagina van de Osse kermis. Artistieke kermisfanaten kunnen hun mooiste kleurplaat op donderdag 17 augustus tussen 17.00 en 18.00 uur inleveren bij Osje op de kermis. Osje staat dan bij de Poffertjessalon op het Burchtplein.

De jury maakt onderscheid tussen twee leeftijdsgroepen: 3 tot en met 7 jaar en 8 tot en met 12 jaar. Alle prijswinnaars worden na 20.00 uur telefonisch blij gemaakt met de eerste prijs, gratis toegang van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 augustus, of tweede prijs, gratis toegang op woensdag 23 augustus.

reageer als eerste
Meer berichten