Een of meer toegangskaarten onder de kerstboom dit jaar. Een stuk origineler dan nieuwe sokken of nog een stropdas.
Een of meer toegangskaarten onder de kerstboom dit jaar. Een stuk origineler dan nieuwe sokken of nog een stropdas. (Foto: Lousia Henderson)

Kerst-cadeautips; shows in De Pas

  Toerisme

HEESCH - Eens iets anders dan sokken of een stropdas? Bijvoorbeeld een theatervoorstelling. De Pas heeft in het nieuwe jaar verschillende voorstellingen die hem zeker zullen aanspreken.

De Pas heeft bijvoorbeeld cabaretvoorstellingen zoals 'In de Lift' van de Brabantse cabaretier Marlon Kicken op donderdag 10 januari. Of 'de eerwaarde vader zegen mij want ik heb gezondigd theatertour' van zanger en ex-profvoetballer Björn van der Doelen op vrijdag 22 maart.

Voor haar heeft De Pas bijvoorbeeld de cabaretvoorstelling van Pepijn Schoneveld op donderdag 14 februari, ook bruikbaar als romantisch Valentijnscadeau. Ook voor hem én haar, samen een avond naar het theater, heeft De Pas geprogrammeerd. Zoals op 10 februari 'The Simon & Garfunkel story' of Tim Akkerman (Di-rect) die op 15 maart een ode brengt aan Bruce Springsteen.

Voor kinderen heeft De Pas zondag 20 januari de muzikale voorstelling 'Ssst! De Tijger slaapt' (2+), waar de allerkleinsten kunnen kennismaken met het theater. Meer (kinder)voorstellingen staan op de website van De Pas

In het Filmhuis
C'est la Vie, van regisseursduo Olivier Nakache en Eric Toledano. (Intouchables en Samba) draait donderdag 27 december bij Filmhuis De Pas. Max runt cateringbedrijf en regelt ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e-eeuws kasteel. Hij heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en geluk in chaos overgaat. Lukt het Max' team nog om een waanzinnig feest te geven?

Meer berichten