Het 35 jaar jonge koor zingt onder leiding van Peter Ruijs en bestaat uit zangers en zangeressen met leeftijden van boven de 60 jaar.
Het 35 jaar jonge koor zingt onder leiding van Peter Ruijs en bestaat uit zangers en zangeressen met leeftijden van boven de 60 jaar.

Zang En Gezelligheid heeft plaats voor meer

  Verenigingen

OSS - Het gemengde Osse koor ZEG, wat staat voor Zang En Gezelligheid, zingt inmiddels 35 jaar. De zanggroep, onder leiding van Peter Ruijs, is op zoek naar nieuwe leden.

Het 35 jaar jonge koor bestaat uit zangers en zangeressen met leeftijden van boven de 60 jaar. Het koor repeteert elke maandagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur in wijkcentrum de Metoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Na de repetitie drinken de leden nog gezellig koffie met elkaar. Wie wil, kan gerust eens komen kijken of eventueel meedoen, de eerste drie maandagen biedt ZEG vrijblijvend aan.

Optredens
Het koor ZEG verzorgt tijdens de kerstperiode onder andere optredens in tuincentra, winkelcentra en bejaardenhuizen en zingen dan naast Nederlandse ook buitenlandse kerstliederen. Door het jaar heen treedt het koor ook regelmatig op. Op de derde maandag in november viert ZEG haar Ceciliafeest ter ere van Cecilia, de beschermheilige van de koren.

Het koor heeft een breed repertoire met Nederlandse meezingers van licht klassiek tot pop, ZEG is geen smartlappenkoor. Voor de bejaardenhuizen heeft het koor een speciale map met bekende liedjes van vroeger. Wie meer informatie wil over ZEG kan terecht bij Willy Verhoeven via telefoonnummer 0412 635275 of 06 48263078 (mobiel).

Meer berichten