Logo desleuteloss.nl


Charles Vögele Oss gaat weer open

  Zakelijk

OSS - Het filiaal van Charles Vögele in Oss gaat weer open op 26 mei. Onlangs werd al bekend dat Charles Vögele is overgenomen door Vidrea Retail. De winkels van Charles Vögele in Nederland krijgen na de doorstart, in het najaar een nieuwe naam. Momenteel zijn 85 van de 95 winkels in Nederland open. Positief nieuws dus voor de 700 werknemers en vaste klanten van Charles Vögele.

Remt Melles (CEO Vidrea Retail): "We leveren momenteel wekelijks nieuwe bevoorrading aan alle winkels zodat de collectie continu vernieuwd. Tot het moment dat we de winkels gaan verbouwen en ons nieuwe concept lanceren, zal er in alle winkels een uitverkoop periode zijn met kortingen tussen de 30 en 70%".

De winkels zullen tot en met juli 2017 verder gaan onder de naam Charles Vögele. In augustus zal er een verbouwing plaatsvinden waarna de winkel in september opent als multibrand store met veel nieuwe merken. Veel van deze merken zijn nu al te koop. Charles Vögele blijft ook na de lancering van het nieuwe concept in de winkels verkrijgbaar, maar dan als een van de merken. Klantkaarten en tegoedbonnen zullen vanaf die periode ook weer geldig zijn.

Reageer als eerste
Meer berichten