Logo desleuteloss.nl


Wieltexo gordijnen gaat verbouwen

  Zakelijk

OSS - Voor gordijnenwinkel Wieltexo is het tijd voor een nieuwe winkel die medio 2018 geopend wordt, op het vertrouwde adres aan de Hertogensingel 117 in Oss. Nu zit de showroom tijdelijk 50 meter verderop in het hetzelfde straatje waar de oude winkel zat.

Wieltexo is een familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar een begrip is in Oss. Een bedrijf dat begonnen is met marktverkoop, later een winkel opende en ook nog is uitgebreid tot groothandel, waar ook steeds meer ruimte voor moet komen. De mooiste en nieuwste gordijnstoffen zijn hier te vinden die het bedrijf rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt, waardoor de prijzen erg gunstig zijn. De stoffen zijn direct mee te nemen maar kunnen ook op maat gemaakt worden.

Wieltexo komt ook bij klanten thuis om in te meten en op te hangen. Verder kunnen zij ook terecht voor alle andere producten die te maken hebben met raambekleding, zoals houten en aluminium jaloezieën, facet-lights, rolgordijnen, plissés, duette's, shutters en lamellen. Er loopt tot de verbouwing klaar is een kortingsactie van 10 procent op alle gordijnstoffen. Mail voor meer info naar info@wieltexo.nl of bel 0412-646750.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox