De overhandiging van de sleutels door Nick Hermes van Autobedrijf Hendriks aan Rik Borsboom van Dtv-MFM.
De overhandiging van de sleutels door Nick Hermes van Autobedrijf Hendriks aan Rik Borsboom van Dtv-MFM.

'Betrouwbaarheid even belangrijk als service'

  Zakelijk

OSS - Rik Borsboom van Dtv/MFM over Ford Hendriks: 'Betrouwbaarheid even belangrijk als service'. Het lijken clichés Rik opsomt waarom de samenwerking met Ford-dealer Autobedrijf Hendriks in Oss bevalt. Maar het is gemeend.

Vanzelfsprekend roemt hij de service en het goede persoonlijke contact. Zeker zo belangrijk zijn de betrouwbaarheid en het comfort van de Ford Focus en de Fiesta. "Op elk moment moeten de auto's inzetbaar zijn. Redactie en cameramensen zijn er dagelijks intensief mee in de weer." Dtv/MFM is de publieke omroep voor de Oss en Bernheze. Al jaren vinden de omroep en Autobedrijf Hendriks aan de Gotenweg elkaar op het gebied van mobiliteit. "Het samengaan van mensen waarmee goede afspraken gemaakt kunnen worden en moderne producten vormen een solide basis voor samenwerking."

Nick Hermes van het autobedrijf kan zich wel vinden in die uitspraak van Borsboom. Hij bekrachtigde de deal tussen van Ford-dealer Hendriks en de omroep. "Alle drie de Fords zijn voorzien van een zuinige benzinemotor. Vanuit onze positie denken we graag mee over gebruik, ruimte en kosten. We zetten als Autobielbedrijf Hendriks in op mobiliteit met een laag verbruik." En ook dat wordt gewaardeerd, blijkt uit de langdurige samenwerking met de omroep en vele andere particulieren, bedrijven en organisaties.

Meer berichten