Osse fotografe verdient Brons Master Photographer titel

  Zakelijk

Fotograaf Mireille Poeisz uit Oss heeft op 7 november de kwalificatie Brons Master behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Mireille Poeisz is sinds eind 2015 lid van de MPN.

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons, Zilver en Goud Master. Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.

Mireille Poeisz is gespecialiseerd in Boudoir fotografie. Zij mag zich nu de eerste Nederlandse boudoirfotograaf noemen met de titel Brons Master. Boudoirfotografie roept een sfeer op van intimiteit, sensualiteit en verleiding. Vaak wordt er mooie lingerie gebruikt, waarbij nooit een grens wordt overschreden. De schoonheid van het model staat centraal; de uitgebreide visagie en styling maken het model het stralende middelpunt van de dag.

Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers. Door hun kennis en ervaringen te delen kunnen de leden van elkaar leren en nieuwe inspiratie opdoen.

Mireille Poeisz presenteert haar werk op de Masters of LXRY 2016 op de RAI in Amsterdam van 8-12 december 2016. (voorheen de Miljonairsfair).

Meer berichten